728x90: Bol Ad
Shopping

Gazelle elektrische fiets top 5. Welke Gazelle ebike is de beste in 2024?

Door - - Prijs-update: 24 juli 2024 -

Beste Gazelle elektrische fiets

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de beste Gazelle elektrische fietsen die uit verschillende testen naar voren zijn gekomen. Denk dan aan bijvoorbeeld de Consumentenbond en andere testlabs, maar ook magazines en reviews. Wat is de beste Gazelle e-bike 2024 of welke fiets staat op dit moment in de Gazelle elektrische fiets top 5? Bekijk hieronder onze redactiekeuze. In dit artikel passen wij dagelijks de verschillende Gazelle ebike prijzen voor je aan, zodat je eenvoudig de verschillende prijzen kan bekijken.

Populaire & gratis proefrit aanvragen

Bekijk hieronder de meest populaire gratis proefrit aanvraag van dit moment.

Gratis proefrit: Stella E-bike Gratis Stella Brochure


Het kiezen van de ideale elektrische fiets of speed pedelec kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het is lastig om te kiezen, omdat er veel merken en modellen zijn. Een Gazelle e-bike is een zeer goede keus. Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen die aansluiten op jouw wensen; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Deze kenmerken verwerken ze ook al jaren in hun elektrische fietsen. Een Gazelle e-bike is lichtgewicht, stoer en stijlvol en uitgerust met een sterke Bosch middenmotor.

Voor je een elektrische fiets bij Gazelle bestelt, wil je mogelijk eerst de Gazelle fiets testen. Hieronder kun je eenvoudig een gratis proefrit aanvragen bij Gazelle. Gazelle heeft bijvoorbeeld mooie elektrische stadsfiets en elektrische transportfietsen, met een lage instap.

Gazelle alternatieven

Bekijk hieronder Gazelle alternatieven met een sterke Bosch motor en Bosch accu. Zij leveren de beste prijs-kwaliteitverhouding. Probeer het eens en vraag een gratis proefrit aan.

Stella Livorno Premium MDB FI Dames - Sea Green  - te koop vanaf: 3.249,-

Stella Livorno Premium MDB FI Dames - Sea Green

Stella  Morena Trekking Easy MDB Heren - Black  - te koop vanaf: 2.249,-

Stella Morena Trekking Easy MDB Heren - Black

Stella Vicenza Superior MDB Heren - Black  - te koop vanaf: 2.299,-

Stella Vicenza Superior MDB Heren - Black

Stella Morena Trekking Easy MDB Dames - Blue Gloss  - te koop vanaf: 2.249,-

Stella Morena Trekking Easy MDB Dames - Blue Gloss


Top 5 beste Gazelle elektrische fiets 2024

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de beste Gazelle elektrische fietsen die uit verschillende testen naar voren zijn gekomen. Denk dan aan bijvoorbeeld de test in het Algemeen Dagblad of andere vergelijkbare testlabs, maar ook tijdschriften en recensies. Wat is de beste Gazelle e-bike 2020 van dit moment? Bekijk hieronder onze redactiekeuze. Wij passen elke dag de prijzen voor je aan. Ben je op zoek naar meer Gazelle of fietsen van een ander merk? Bekijk dan onze keuzehulp of neem contact met ons op.


Waarom een Gazelle elektrische fiets kopen?

In het Nederlandse weer - vooral met de wind – kan het soms fijn zijn om wat extra fietsondersteuning te hebben. Dat geldt ook als je een lange afstand wilt fietsen of als zelf trappen lastiger gaat. Dan is een elektrische fiets-bike kopen een prima oplossing: optimaal fietsplezier met minimale inspanning en maximale ondersteuning. Het kiezen van de ideale e-bike kan een behoorlijke uitdaging zijn. Kies je een e-bike met of zonder loophulp (Walk assist), voorwielmotor of middenmotor, gewone of krachtige motor – wat past het beste bij jou? Je wilt natuurlijk zeker van je zaak zijn voordat je een e-bike gaat kopen. Kom je er niet uit of twijfel je nog? Dan kun je via onze keuzehulp, snel je keuze bepalen. Bekijk hieronder de top 5 beste Gazelle elektrische fietsen en wij laten je ook zien welke Gazelle elektrische fiets prijzen heeft ontvangen: beste koop, beste e-bike of een ander award heeft ontvangen.

Elektrische fietsen van Gazelle als beste getest

De ANWB Fietstest rekent Gazelle tot de beste e-bikes van Nederland. De Grenoble C7+ HMB komt als winnaar uit de E-bike Fietstest 2019. De Consumentenbond de CityZen T10 HMB getest en deze elektrische fiets is voor Gazelle de best geteste elektrische fiets. Daarnaast hebben de Gazelle Ultimate C8+ HMB en de Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite de iF Design Award 2019 gewonen.

Jaarlijks test De Telegraaf e-bikes in hun Telegraaf Nationale Fietstest. In 2019 waren de Gazelle elektrische omafiets PuurNL HFB, Grenoble C7+ HMB en de Orange C7 HMS deelnemers. Daarnaast winnen Gazelle fietsen ook internationale prijzen zoals de German Design Award met de Ultimate C8+ HMB en de Ami C8 HMS. Een Gazelle elektrische fiets is een A-merk en maakt gebruikt van de beste motoren, accu's en overige onderdelen . Het kiezen van de ideale elektrische fiets kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het is lastig om te kiezen, omdat er veel merken en modellen zijn. Een Gazelle e-bike is een zeer goede keus. Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen die aansluiten op jouw wensen; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Deze kenmerken verwerken ze ook al jaren in hun elektrische fietsen. Een Gazelle e-bike is lichtgewicht, stoer en stijlvol.


Populaire gratis proefrit of brochure aanvragen?

Voor je een elektrische fiets bij Gazelle bestelt, wil je mogelijk eerst de Gazelle fiets testen. Bij Gazelle zijn er meerdere mogelijkheden om je Gazelle-fiets te testen. In de (E-bike) Experience Centers of bij een Gazelle-winkel.

Populaire & gratis proefrit aanvragen

Bekijk hieronder de meest populaire proefrit aanvraag van dit moment. En is ook nog geheel gratis.

Gratis proefrit: Stella E-bike Gratis Stella Brochure


Populaire video voor artikel: Gazelle elektrische fiets top 5. Welke Gazelle ebike is de beste in 2024?

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes