Over ons

Ontwerpers, programmeurs, gamers, nerds, schrijvers en marketeers. Wij zijn gepassioneerd met een missie om populaire producten, shops en consumenten samen te brengen. Onafhankelijk en integer zijn voor ons belangrijke kernpunten om dit te bereiken. Diversiteit zorgt volgens ons voor een beter product, betere beslissingen en een betere werkomgeving. Iedereen bij ons zet zich in om ervoor te zorgen dat Populair Product de wereld waarin we steeds sneller willen shoppen een stuk leuker maakt.

Wie we zijn

Paul Terol
Eindredactie / Marketing
LinkedIn Paul Terol

Tino Perez
Uitgever / Techniek
LinkedIn Tino Perez

We hebben deze site gecreëerd om populaire producten en consumenten samen te brengen

Welk product is best getest, super populair of net uitgekomen en gelijk al een hit? En waar is dat ene product wat jij nu graag wil hebben, op dit moment in de aanbieding? Wij houden de verkoopkanalen dagelijks voor je in de gaten en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn. Je vindt bij ons niet alleen de producten, maar ook top 10 en best getest artikelen. De inhoud daarvan is informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Wij zijn 100% onafhankelijk en naast onze eigen experts volgen wij uiteraard ook de Consumentenbond en andere specialisten. Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze voor de beste prijs! Vergeet het gedoe met de vele kortingscode en beste websites. Vergelijk bij ons actuele populaire producten, inclusief de prijzen, prijsalerts, historische prijsinformatie en handige productfilters. Je zal zien wat een verschil dat maakt in jouw voordeel. Telkens weer.

Contact

We proberen met ons team zo zorgvuldig en compleet mogelijk te zijn om populaire producten en consumenten samen te brengen. Mis je een product of een product-categorie of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.