728x90: Bol Ad
Top 10

Top 10 kinderwagens van 2024. Altijd in stijl!

Bekijk onze redactiekeuze van populaire kinderwagens 2024. Er zijn verschillende wagens te koop maar vooral de wielen zorgen ervoor of een kinderwagen voor meerdere terreinen geschikt is.

Lees verder

Maxi-Cosi Titan I-Size Basic Black - te koop vanaf: 199,99

Maxi-Cosi Titan I-Size Basic Black

Maxi-Cosi - MaxiCosi Titan ISize Basic Black is een kwalitatief hoogwaardig meegroeikinderzitje van groep 1-2-3 die ontworpen is met bescherming, comfort en duurzaamheid in het achterhoofd....

Meerdere verkopers: vanaf € 199,99

Bugaboo Owl By Nuna Grey - te koop vanaf: 319,20

Bugaboo Owl By Nuna Grey

Bugaboo - Bugaboo Owl by Nuna is een autostoel met i-Size technologie die met je kind meegroeit vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer vier jaar. Met deze autostoel heb je geen...

Meerdere verkopers: vanaf € 319,20

Cybex Solution G i-Fix Lava Grey - te koop vanaf: 166,29

Cybex Solution G i-Fix Lava Grey

Cybex - Consumentenbond Beste Getest en Beste Koop - De Cybex Solution G iFix Lava Grey is een autostoeltje dat garant staat voor kwaliteit. Het is ontworpen om mee te groeien met je...

Meerdere verkopers: vanaf € 166,29

Cybex Solution G i-Fix Moon Black - te koop vanaf: 169,73

Cybex Solution G i-Fix Moon Black

Cybex - Consumentenbond Beste Getest en Beste Koop - De Cybex Solution G iFix Moon Black is een autostoeltje dat garant staat voor kwaliteit. Het is ontworpen om mee te groeien met je...

PinkOrBlue.nl: € 169,73

Maxi-Cosi CabrioFix I-Size Essential Black - te koop vanaf: 89,-

Maxi-Cosi CabrioFix I-Size Essential Black

Maxi-Cosi - Consumentenbond Beste Koop - Maxi-Cosi CabrioFix ISize Essential Black kun je gemakkelijk in elke auto kunt bevestigen. Het stoeltje is geschikt voor kinderen van 0 tot 12 kg of...

Meerdere verkopers: vanaf € 89,-

Veiligste autostoelen van dit moment 2024

Veiligste autostoelen van dit moment 2024

Kies voor een veilige en comfortabele autostoel voor je kind met behulp van onze handige tabel met aanvullende eigenschappen. Neem de tijd om deze eigenschappen te overwegen en maak dan de juiste keuze.

Autostoelen met handige extra functies: welke opties zijn er?

Autostoelen met handige extra functies: welke opties zijn er?

Leer over de extra functies die autostoelen bieden en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste autostoel voor je kind. Ontdek hoe functies zoals het Isofix-systeem, zijdelingse bescherming en verstelbare hoofdsteunen kunnen bijdragen aan de veiligheid en het comfort van je kind tijdens het reizen.

Veelgemaakte fouten bij het installeren van een autostoel

Veelgemaakte fouten bij het installeren van een autostoel

In dit artikel bespreken we de veelvoorkomende fouten bij het installeren van een autostoel. Leer hoe je deze fouten kunt voorkomen en zorg ervoor dat je kindje veilig en comfortabel in de auto zit!

Waarom een autostoel van levensbelang is voor je kind?

Waarom een autostoel van levensbelang is voor je kind?

Een autostoel is van levensbelang voor je kind. Het biedt de juiste bescherming bij een ongeluk en verkleint de kans op letsel. Lees ons artikel voor meer informatie over autostoeltjes.

REVIEW 9.0

Review Kidsriver Alant autostoel

Review Kidsriver Alant autostoel

Wil je een veilige, comfortabele autostoel voor je kind? Lees dan onze review van de Kidsriver Alant. Deze gebruiksvriendelijke stoel is makkelijk te verplaatsen is en heeft een wasbare hoes. Het enige nadeel is dat het zitje maar in één stand kan. Ontdek waarom het een goede keuze kan zijn voor jouw kind.

REVIEW 8.5

Review Cybex Pallas S-Fix autostoel

Review Cybex Pallas S-Fix autostoel

Ben je op zoek naar een veilige en comfortabele autostoel voor je kleintje? Lees dan nu onze review van de Cybex Pallas S-Fix autostoel. Ontdek waarom deze autostoel zo geliefd is bij ouders en waarom het een hele goede keuze kan zijn voor je kind.

REVIEW 9.0

Review Maxi-Cosi Emerald autostoel

Review Maxi-Cosi Emerald autostoel

Op zoek naar een autostoel die veilig, comfortabel en gebruiksvriendelijk is? De Maxi-Cosi Emerald heeft het allemaal! Deze autostoel is aanpasbaar voor kinderen tot 7 jaar en beschikt over ISOFIX. De installatie is zeer gemakkelijk en de verschillende ligstanden zijn prettig. Lees nu onze review!

REVIEW 7.9

Review Stokke Xplory X kinderwagen

Review Stokke Xplory X kinderwagen

Lees onze review van de Stokke Xplory X kinderwagen. Met een prachtig design, comfortabele zitpositie en veiligheid voorop, is deze kinderwagen perfect voor stedelijke avonturen. Let wel op het gewicht en de prijs.

REVIEW 8.8

Review Bugaboo Butterfly buggy

Review Bugaboo Butterfly buggy

Ontdek de Bugaboo Butterfly Kinderwagen in deze review. Geschikt vanaf 6 maanden, snel uitklapbaar en uit te breiden met autostoel. Licht en compact ontwerp voor gebruik in de stad. Let op: niet geschikt voor een reiswieg en onverhard terrein.

Top 10 kinderstoelen van 2024. Populaire stoelen voor kids!

Top 10 kinderstoelen van 2024. Populaire stoelen voor kids!

Ontdek de top 10 kinderstoelen van 2024 voor een comfortabele en veilige eet- en speelomgeving voor je kleintje. Leer hoe deze top 10 kinderstoelen bijdragen aan gezellige familietijd en probleemloze maaltijden.

Top 10 babyfoons van 2024. Sensors en stabiele verbinding!

Top 10 babyfoons van 2024. Sensors en stabiele verbinding!

Welke babyfoons staan nu in de top 10 babyfoons van 2024? Dit kan een babyfoon zijn vanwege populariteit of een award heeft ontvangen van de Consumentenbond of een ander testinstituut.

Top 10 buggy's van 2024. Handig, licht en compact!

Top 10 buggy's van 2024. Handig, licht en compact!

Bekijk de top 10 buggy's van 2024. Er zijn verschillende buggy's te koop maar welke moet je nu eigenlijk kopen? Vooral de wielen zorgen ervoor of een buggy voor je kind geschikt is voor in de stad of naar het bos. Een buggy kun je gebruiken zodra je kind zelfstandig kan zitten.

Waar is dat ene product wat jij graag wil hebben op dit moment in de aanbieding? Wij zijn 100% onafhankelijk en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn.

De experts aan het woord! De redactie van dit kanaal zijn experts, komen tot de kern en laten een reëel cijfer zien. Zodat jij je keuze altijd goed kan onderbouwen.

De inhoud van onze artikelen zijn informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Welke producten zijn populair, best getest of staan in de top 10?

De belangrijkste merken overzichtelijk bij elkaar; met vanzelfsprekend de verschillende producten die ze je te bieden hebben. Zodat jij alleen maar hoeft te kiezen!

Waar kun je terecht als je baby & kind wilt aanschaffen? En waar vind je de beste service, garantie en prijs? Wij hebben een handig overzicht voor je.

De retail-wereld is voortdurend in beweging. Bij ons vind je alle populaire producten overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit lang te speuren naar de beste keuze!

logo Joie

logo Koelstra

logo Chicco

logo Cybex

logo Topmark

logo Stokke

logo Easywalker

logo Maxi-Cosi

logo Bugaboo

logo UPPAbaby

logo Alecto