728x90: Bol Ad
Autostoel review

Review Kidsriver Alant autostoel

Door - - Prijs-update: 17 april 2024 -

Kidsriver Alant review

Het Kidsriver Alant Autostoeltje is een hele fijne autostoel waarin je je kind van 4 tot ongeveer 12 jaar veilig en comfortabel kunt vervoeren. Deze autostoel is ontworpen om optimaal met je kindje mee te groeien dankzij de verstelbare hoogte en breedte of bekijk ook ons artikel wat gaat over review Cybex Pallas S-Fix autostoel.

De veiligheid van je kind is uiterst belangrijk en deze Kidsriver Alant autostoel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm. De stoel heeft diepe zijwangen die extra bescherming bieden bij een zijwaartse botsing. De hoofdsteun is zo ontworpen dat deze goede bescherming biedt aan je kind, maar het zicht naar buiten niet belemmert.

Het installeren van de autostoel in de auto is een fluitje van een cent. Een 3-punts autogordel is noodzakelijk voor het bevestigen van de stoel in de auto. De gordelgeleiders zorgen ervoor dat de gordel altijd op de juiste positie blijft zitten. Plaats de autostoel altijd met de rijrichting mee voor optimale veiligheid.

Het Kidsriver Alant Autostoeltje biedt comfort voor je kindje tijdens lange ritten. De hoofdsteun is in hoogte verstelbaar in 6 verschillende standen, zodat je kind altijd in een comfortabele positie zit. Als je de hoofdsteun omhoog zet, gaan de zijwangen ook iets verder naar buiten staan, waardoor de autostoel niet alleen in hoogte, maar ook in breedte met je kind meegroeit.

Deze autostoel is niet alleen veilig en comfortabel, maar ook handig in gebruik. De stoel is voorzien van twee geïntegreerde bekerhouders en verwijderbare en wasbare bekleding. Zo heeft je kind altijd een schone en frisse zitplaats.

Wanneer je kiest voor het Kidsriver Alant Autostoeltje, geef je je kind de veiligheid en het comfort dat het verdient tijdens lange autoritten. Bekijk de uitleg van onze experts in het artikel beste koop autostoeltjes en weet zeker welke autostoel de beste is.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Kidsriver Alant Zwart
Handige stoel, kan snel verplaatst worden, weegt niet erg veel. Makkelijk verstelbaar als ze wat groter worden. Hoes is wasbaar, heel fijn. Handig in gebruik en comfortabel voor mijn kind, maar aan de andere kant zitje kan maar in 1 stand. Was mooi geweest als het in meerder standen kon voor nog meer zitcomfort.
Score: 9.0


Conclusie

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp van de Kidsriver Alant autostoel, kun je deze stoel gemakkelijk verplaatsen van de ene auto naar de andere. De autostoel is verstelbaar en groeit zo met je kind mee. De hoes is wasbaar en dat is heel fijn. Deze autostoel is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook comfortabel voor je kind. Het enige nadeel is dat de stoel maar in één stand gezet kan worden. Het zou beter zijn geweest als de stoel meerdere standen had, voor nog meer zitcomfort. Kortom, een goede keuze als je op zoek bent naar een handige en comfortabele autostoel voor je kind.

9.0
 • Gebruiksvriendelijk • Design • Veilig • Comfortabel
 • Maar 1 stand
 • Specificaties

  Algemeen

  Merk Kidsriver
  Fabrikantcode (sku) Alant

  Fysieke kenmerken

  Kleur Zwart

  Product Functies

  Leeftijdscategorie 4 - 12 jaar
  Groep autostoel 4-12 jaar (groep 2/3)
  Lengte kind 100 - 135 cm
  Plaatsing autostoel Vooruit
  Kidsriver Alant Zwart

  icon: Kidsriver Alant Zwart

  Populaire video voor artikel: Review Kidsriver Alant autostoel
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen