728x90: Bol Ad
Koptelefoon Review

Review Teufel Real Blue Pro - Uitmuntende geluidservaring

Door - - Prijs-update: 17 juni 2024 -

Conclusie

De Teufel Real Blue Pro, een meesterwerk van Duitse audiotechniek, biedt je een geluidservaring die zowel diep als intens is, waarbij de 44 uur aan luisterplezier met actieve ruisonderdrukking en de verfijnde, warme klanken je volledig onderdompelen in je eigen muzikale wereld. Terwijl de geluidskwaliteit en de ruisonderdrukking ontegenzeggelijk indrukwekkend zijn, brengt de plastic behuizing, ondanks zijn esthetische afwerking, een zekere discrepantie in de algehele premium ervaring, vooral gezien het prijskaartje van ongeveer 350 euro. De subtiele nuances in de treble mogen dan wellicht niet volledig tot hun recht komen, de veelzijdigheid van de audio-opties en de personalisatie via de Mimi sound personalisering en de Teufel Headphones app bieden je echter een breed scala aan mogelijkheden om je luisterervaring te optimaliseren en aan te passen aan je eigen unieke gehoor. Ondanks de concurrentie van grootmachten als Sony en Bose, heeft Teufel met de Real Blue Pro een solide, kwalitatief hoogwaardige koptelefoon op de markt gebracht die zeker de moeite waard is om te overwegen, vooral als de prijs in de toekomst wellicht wat vriendelijker wordt. De vraag blijft echter of de consument bereid is om het avontuur aan te gaan met een kleiner merk, zelfs met de belofte van uitzonderlijke batterijduur en een geluidservaring die je echt moet horen om te geloven.

8.9
  • Noise cancelling
  • Accuduur
  • Geluid
  • Draagcomfort
  • Opvouwbaar
  • Plastic behuizing
  • Prijs
Teufel Real Blue Pro Zwart
Laagste prijs gevonden
vandaag 02:39 uur
Vanaf € 249.99
Prijs tijdens publicatie: € 349,99

Stap in een wereld waarin de Teufel Real Blue Pro je meeneemt op een reis door geluid, waarbij elke noot, elk detail en elke nuance met ongeëvenaarde precisie wordt geleverd dankzij de krachtige 44 mm lineaire HD-drivers. Jouw dagelijkse pendel wordt een persoonlijke concertzaal met de digitale, hybride actieve ruisonderdrukking, die je in staat stelt om je eigen serene ruimte te creëren, terwijl de aanpasbare transparantiemodus je de controle geeft om te kiezen hoeveel van de buitenwereld je wilt toelaten. Jouw muziek, jouw regels. En het gaat niet alleen om het geluid - de Mimi sound personalisering tilt jouw luisterervaring naar een nieuw niveau door elk detail af te stemmen op jouw unieke gehoor, waardoor stemmen en melodieën tot leven komen op een manier die je moet horen om te geloven. Met de Teufel Headphones app wordt personalisatie een fluitje van een cent, waardoor je de equalizer, geluidsmodi en meer kunt aanpassen, terwijl de luxueuze, ademende oorkussens van memoryfoam ervoor zorgen dat comfort nooit wordt opgeofferd. Met meer dan 56 uur afspeeltijd zonder ANC en 44 uur met ANC, staat de Real Blue Pro altijd klaar om je te begeleiden op jouw volgende avontuur in geluid. Dit is niet zomaar een koptelefoon. Dit is de Teufel Real Blue Pro - waar jouw geluid, jouw ervaring, en jouw comfort voorop staan. Onze experts geven inzicht in ons top 10 koptelefoons artikel waarin we de beste koptelefoons extra hebben uitgelicht of bekijk ook ons artikel wat gaat over review Samsung Galaxy Buds 2 Pro koptelefoon.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

ID.nl:
Review Teufel Real Blue Pro Zwart
Onderaan de streep ben ik zeer te spreken over de Teufel Real Blue Pro. Door de hoge sample en bit rates zit er veel vertraging op de lijn, waardoor video’s kijken en games spelen minder fijne ervaringen zijn. Door te kiezen voor de aptX Adaptive-codec kan Teufel een veel breder publiek aanspreken.
Score: 8.5
Techfi:
Review Teufel Real Blue Pro Zwart
De Teufel Real Blue Pro is ons onder de streep uitstekend bevallen. De geluidskwaliteit is prima, met een duidelijke signatuur. Als een meeslepende, intensere sound je eerste prioriteit is - daar hou je van, of niet - dan moet je deze Teufel beslist overwegen. Daarnaast is de ruisonderdrukking van zeer hoog niveau.
Score: 8.0
FWD:
Review Teufel Real Blue Pro Zwart
De Real Blue Pro is zonder twijfel de beste koptelefoon in het assortiment van Teufel en één van de betere modellen in dit prijssegment. Niet alleen is dit model erg comfortabel dankzij memoryfoam, ook het geluid en de ANC zijn flink op de schop gegaan en dat heeft zeer positief uitgepakt. Het is een rijk uitgeruste koptelefoon met helder, neutraal en open geluid, ook op lager volume.
Score: 9.0
Android Planet:
Review Teufel Real Blue Pro Zwart
De Teufel Real Blue Pro is een koptelefoon in het hoge prijssegment die de strijd aangaat met andere gevestigde merken. Hij is fraai afgewerkt en het draagcomfort is uitstekend. Datzelfde geldt voor de fysieke bediening en vooral het handige pookje is daarbij een goede toevoeging. Tel daarbij de fijne geluidskwaliteit en de ultieme accuduur.
Score: 8.0
TechRadar:
Review Teufel Real Blue Pro Zwart
Duitse audiofabrikant Teufel laat zien dat het kan concurreren met bekende namen als Sony, Bose en JBL. De Teufel Real Blue Pro is geen goedkope noise-cancelling koptelefoon, maar is zijn geld volledig waard. Het gepersonaliseerde audioprofiel creëert een gebalanceerde ervaring die perfect is afgestemd op jouw gehoor.
Score: 9.5
GadgetGear:
Review Teufel Real Blue Pro Zwart
De Real Blue Pro is zonder twijfel de beste hoofdtelefoon die Teufel ooit gemaakt heeft. In afwerkung, functies maar zeker ook in geluidskwaliteit is dit een top product. Het prijskaartje is het waard, maar zal voor de typische Teufel fans behoorlijk hoog zijn. Voor nu is dit onbetwist een extreem goede hoofdtelefoon voor audiofielen.
Score: 9.5
iCreate Magazine:
Review Teufel Real Blue Pro Zwart
Teufel zet met de Real Blue Pro een echte concurrent neer voor Sony en Bose, en dat is een hele prestatie. Alles is afgevinkt, van premium looks en hoog draagcomfort tot speelse audio en uitgebreide noise cancelling. Het enige wat nog wel ontbreekt is iets waarmee de Teufel boven de concurrentie uitstijgt.
Score: 9.5

Teufel Real Blue Pro Zwart

Teufel Real Blue Pro Zwart is onder andere te koop bij

Logo Teufel Shop

€ 249,99

Beschikbaar

Laagste prijs gevonden vandaag 01:45 uur

Logo Bol.com

€ 254,98

Uiterlijk 24 juni in huis

Laagste prijs gevonden vandaag 02:39 uur

Specificaties

Algemeen

Introductiejaar 2023

Geluid

Geluidskwaliteit Top
Ontwerp oorschelpen Over-ear
Teufel Real Blue Pro Zwart

icon: Teufel Real Blue Pro Zwart

Laagste prijs gevonden
vandaag 02:39 uur: vanaf € 249.99

Populaire video voor artikel: Review Teufel Real Blue Pro - Uitmuntende geluidservaring
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Relevante producten

icon: Teufel Real Blue Pro Grijs - te koop vanaf: 249,99

Teufel Real Blue Pro Grijs

Teufel - Teufel Real Blue Pro Grijs is een populaire koptelefoon met topklasse HD-drivers en de beste ruisonderdrukking. Met deze draadloze over-ear krijg je een sound zonder compromissen,...

Teufel Shop: € 249,99

icon: Teufel Real Blue Pro Zwart - te koop vanaf: 249,99

Teufel Real Blue Pro Zwart

Teufel - Teufel Real Blue Pro Zwart is een koptelefoon met topprestaties die je sound zonder compromissen biedt. Met deze handige, populaire koptelefoon geniet je van een unieke ervaring...

Meerdere verkopers: vanaf € 249,99

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen