728x90: Bol Ad
Game nieuws

Review FC 24 (FIFA 24) van EA Sports

Door - - Prijs-update: 17 april 2024 -

Conclusie

Ondanks de fonkelnieuwe naam blijft FC 24 in essentie het frustrerende maar toch heerlijke spel dat FIFA al jaren is. Het afscheid van de FIFA-naam voelt fris aan, maar meer dan dat is het ook niet. Terwijl de nieuwe elementen zoals Evolutions aantonen dat EA wel degelijk begrijpt hoe de RPG-elementen verbeterd kunnen worden, is dit momenteel alleen van toepassing op Ultimate Team, waar je nog steeds geconfronteerd wordt met vervelende microtransacties. De Volta-modus is dankzij vele unieke arena's heerlijk vermakelijk, vooral met een volledig team van vrienden. Terwijl de Carrière-modus weer lijdt onder hetzelfde gebrek aan aandacht dat het al jaren mist, maar ditmaal aangevuld met de irritatie van enkele slecht bedachte RNG-gebaseerde doelstellingen.

In de kern, ondanks de introductie van enkele nieuwe elementen en meer variatie in speelstijlen, speel je eigenlijk een update van FIFA 23, die eerder meer problemen aan het licht brengt dan oplost. EA Sports FC 24 is ondanks de nieuwe naam gewoon weer een nieuwe FIFA. Maar ondanks alles hebben we nog steeds veel plezier tijdens het spelen en met name dankzij de vloeiendere animaties waarmee het grootste pijnpunt van de afgelopen jaren eindelijk is verbeterd.

6.7
  • Vloeiendere animaties
  • Gameplay voelt vertrouwd
  • Meer speelstijlen
  • Veel nieuwe animaties
  • Precisie bij het schieten en passen
  • Weinig vernieuwend
  • Meer Pay-to-win
  • Bugs & Glitches
  • Microtransacties
EA Sports FC 24 (FIFA 24) - PS5
Laagste prijs gevonden
vandaag 00:37 uur
Vanaf € 46.99
Prijs tijdens publicatie: € 89,99

Duik in de revolutionaire wereld van voetbal met EA Sports FC 24, waar de grenzen tussen heren- en damesvoetbal vervagen en een gloednieuw speelveld ontstaat. Met de introductie van damesvoetbal en een innovatieve manier om spelers in je droomelftal te verbeteren, verenigt Ultimate Team beide helften van The World’s Game, waardoor je met zowel heren- als damesvoetbalteams op hetzelfde veld kunt spelen. Dit betekent niet alleen de toevoeging van zes nieuwe competities aan de Ultimate Team-spelerspool, waaronder de UEFA Women’s Champions League en de Barclays Women’s Super League, maar ook een ongekende uitbreiding van de spelerspool, die meer mogelijkheden biedt om selecties samen te stellen en jouw Ultimate Team echt uniek te maken of meer over dit onderwerp fC 24 (FIFA 24) vrijdag 29 september in de winkel.

Bovendien, met de integratie van heren- en damesvoetballers in alle aspecten van Ultimate Team, van pakketten en de transfermarkt tot doelstellingen en beloningen, krijg je de kans om hybride selecties te creëren met meer spelers dan ooit in The World’s Game. En laten we de nieuwe ICONs en Heroes uit de geschiedenis van het damesvoetbal niet vergeten, die een extra dimensie toevoegen aan je teambuilding en strategie.

EA Sports FC 24, beschikbaar voor pre-order op platforms zoals PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch, is niet zomaar een spel; het is een viering van de diversiteit en eenheid in de wereld van voetbal, waarin je de kans krijgt om je eigen unieke team te creëren en te strijden in de meest prestigieuze competities ter wereld. Bekijk ook onze games kopen overzicht met daarin de nieuwste games.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Power Unlimited:
Review
EA Sports FC 24 is stiekem gewoon Fifa 23,5. Met dezelfde pluspunten en dezelfde problemen. Het oogt wat deftiger en volwassener allemaal, maar het nieuwe, chique kostuum kan niet verhullen dat EA Sports FC 24 een louche spelersmakelaar is die met zo min mogelijk moeite, zoveel mogelijk geld uit je zak wil troggelen.
Score: 6.9
Gamer.nl:
Review
EA Sports FC24 is in alles behalve de naam ‘gewoon’ weer een nieuwe Fifa, maar dan wel een Fifa die we eindelijk weer met plezier spelen. De vloeiendere animaties zijn hierbij het ultieme smeermiddel waarmee het grootste pijnpunt van de afgelopen jaren eindelijk wordt aangepakt.
Score: 7.0
XGN:
Review
Er zijn wat nieuwe elementen en er is wat meer variatie als het aankomt op manieren om te spelen, maar uiteindelijk speel je dezelfde game met een grote update. Het probleem is ook dat de grote update de game niet eens beter maakt, maar dat het eigenlijk meer problemen tevoorschijn tovert, dan dat het weet weg te vagen.
Score: 6.0
IGN Benelux:
Review
Als je hoopte op een dramatische heruitvinding van EA's voetbalsimulatie om samen te gaan met het laten vallen van de FIFA-naam, dan is EA Sports FC 24 dat niet. Als je FIFA hebt gespeeld, weet je precies wat voor soort incrementele verbeteringen en langdurige problemen met AI je dit jaar kunt verwachten.
Score: 7.0
In the Game:
Review
EA Sports FC 24 is de opvolger van de FIFA-serie en belooft een vernieuwende voetbalgame-ervaring te bieden. De game introduceert opwindende gameplayverbeteringen, waaronder de evolutie van de Hypermotion mechanic voor nauwkeurigere balcontrole. Het nieuwe “PlayStyles+”-systeem verfijnt de Player Traits.
Score: 7.0
4Gamers:
Review
Oude wijn in nieuwe zakken. Liefhebbers weten ondertussen wat ze kunnen verwachten, mensen die hoopten op iets meer zijn er - mits enkele uitzonderingen - aan voor de moeite. EA Sports FC is nog altijd de beste voetbalsimulator als het op de wedstrijden spelen aankomt, maar dat komt in hoofdzaak ook door het gebrek aan degelijke concurrentie.
Score: 6.8
NWTV:
Review
Als totaalpakket voelt EA Sports FC 24 als een duidelijk verbeterde versie van FIFA 23, al is er ook weer niet zo heel veel nieuws onder de zon. We geloven dan ook niet dat EA, nu ze verlost zijn van de FIFA, voor een compleet andere richting gaat kiezen.
Score: 6.0

EA Sports FC 24 (FIFA 24) - PS5

EA Sports FC 24 (FIFA 24) - PS5 is onder andere te koop bij

Logo Bol.com

€ 46,99

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Laagste prijs gevonden op di. 16 apr. 22:07 uur

Logo Wehkamp

€ 69,99

Direct leverbaar

Laagste prijs gevonden vandaag 00:31 uur

Logo Media Markt

€ 69,99

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Laagste prijs gevonden vandaag 00:31 uur

Specificaties

Product details

Online
Platform Playstation 5
Genre Sport
Online co-op (personen)4
Online multiplayer (personen)22
PEGI (leeftijd)3
EA Sports FC 24 (FIFA 24) - PS5

icon: EA Sports FC 24 (FIFA 24) - PS5

Laagste prijs gevonden
vandaag 00:37 uur: vanaf € 46.99

Populaire video voor artikel: Review FC 24 (FIFA 24) van EA Sports
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Relevante producten

icon: EA Sports FC 24 (FIFA 24) - PC - te koop vanaf: 33,-

EA Sports FC 24 (FIFA 24) - PC

Games - Platform PC - EA SPORTS FC 24 FIFA 24 voor de PC is een populair en kwalitatief hoogwaardig spel dat je in staat stelt om je digitale voetbalseizoen af te sluiten. Met meer dan...

Meerdere verkopers: vanaf € 33,-

icon: EA Sports FC 24 (FIFA 24) - Switch - te koop vanaf: 40,95

EA Sports FC 24 (FIFA 24) - Switch

Games - Platform Nintendo Switch - EA Sports FC 24 FIFA 24 is een populaire game voor de Nintendo Switch. Met meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, meer dan 700 teams en meer...

Meerdere verkopers: vanaf € 40,95

icon: EA Sports FC 24 (FIFA 24) - Xbox One, Xbox Series X - te koop vanaf: 34,99

EA Sports FC 24 (FIFA 24) - Xbox One, Xbox Series X

Games - Platform Xbox One, Xbox Series X - EA SPORTS FC 24 FIFA 24 Xbox One, Xbox Series X geeft je de mogelijkheid om je digitale voetbalseizoen af te sluiten met een ongeëvenaarde...

Meerdere verkopers: vanaf € 34,99

icon: EA Sports FC 24 (FIFA 24) - PS4 - te koop vanaf: 43,50

EA Sports FC 24 (FIFA 24) - PS4

Games - Platform Playstation 4 - EA SPORTS FC 24 voor de PS4 is een revolutionair tijdperk voor The World's Game: meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, meer dan 700 teams en...

Meerdere verkopers: vanaf € 43,50

icon: EA Sports FC 24 (FIFA 24) - PS5 - te koop vanaf: 46,99

EA Sports FC 24 (FIFA 24) - PS5

Games - Platform Playstation 5 - EA Sports FC 24 FIFA 24 PS5 is een populaire en kwalitatief hoogwaardige manier om je voetbalseizoen af te sluiten. Ontdek de vele mogelijkheden van deze...

Meerdere verkopers: vanaf € 46,99

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen