728x90: Bol Ad
Koptelefoon Review

Review Real Blue NC; Noise-cancelling met redelijk prijskaartje

Door - - Prijs-update: 25 juni 2024 -

Teufel Real Blue NC review

De bekroonde Real Blue NC hoofdtelefoon van Teufel is volledig vernieuwd en biedt naast een geweldige speelduur de beste sound in zijn klasse. De vernieuwde Teufel koptelefoon kun je gebruiken om meer muziek te luisteren, meer games te spelen, beter thuis te werken en favoriete films te bekijken. De Teufel Real Blue NC is al jaren één van de bluetooth koptelefoons met de beste sound in zijn klasse en doet er nu dus een schepje bovenop met de belofte van een nog betere geluidskwaliteit en preciezere bas. De nieuwe Real heeft nu ook apt-X. Ook het draagcomfort en design zou zijn verbeterd. De vernieuwde Teufel heeft een geventileerde achterkamer die vervorming kan verminderen en resonantie verbeterd voor een open en precies geluid. De Real Blue is verder met koper gelagerde aluminium-spoelen uitgevoerd wat goed kan zijn voor een hoge impuls-kwaliteit, en minimale vervormingen (zelfs op een hoog volume).

Knoppen op de oorschelpen voor een smart bedieningGesloten high end HD-bluetooth koptelefoon met active noise cancelling

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen Meer over dit onderwerp review Apple AirPods 2 koptelefoon.

 • Lage eigen ruis
 • Geventileerde achterkamer
 • Koper gelagerde aluminiumspoel
 • Gebalanceerde ruisonderdrukking
 • Laag stroomverbruik met een speelduur van meer dan 55 uur
 • Bluetooth 5.0 met apt-X® en AAC voor muziekstreaming in cd-kwaliteit
 • High end geluidsgeleider, nauwkeurige geluidsweergave, extreem diepe bas, high resolution audio
 • Lichte koptelefoon met grote, zachte, geventileerde en vervangbare oorkussens ook geschikt voor brildragers

Draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit

De Real NC is uitgerust met Qualcomm aptX en met een bluetooth codec, die net als AAC een draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit garandeert. Tenslotte ondersteund de Teufel hoofdtelefoon AAC. Dit is een veelgebruikte bluetooth codec, vergelijkbaar is met Qualcomm's apt-X. AAC en zorgt voor een draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit. Onze experts geven inzicht in best geteste koptelefoon waarin we de best geteste koptelefoons hebben uitgelicht.

Voor deze prijs is de Teufel Real Blue NC simpelweg de beste active noise cancelling koptelefoon van dit moment

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

hifi.nl:
Review Teufel Real Blue NC Zwart
Het redelijke prijskaartje en de spectaculaire batterijduur maken de (vernieuwde) Real Blue NC meer dan een koptelefoon die goed klinkt. Als je een draadloze koptelefoon zoekt om onderweg in een betere kwaliteit ongestoord naar je muziek te luisteren of video’s te bekijken, dan is dit een goede keuze.
Score: 8.0
Computer!Totaal:
Review Teufel Real Blue NC Zwart
De Teufel Real Blue zijn prima koptelefoons, met prettig geluid, heerlijk draagcomfort en lange accuduur. De variant met ruisonderdrukking doet wat je verwacht. Ondanks zijn draagcomfort voelt de koptelefoon wat goedkoop en niet erg stevig. De Real Blue-koptelefoons zitten in dezelfde prijsklasse als Sony en Bose. Die eigenlijk allebei betere alternatieven bieden met vergelijkbare prijskaartjes.
Score: 6.0
Alpha-Audio:
Review Teufel Real Blue NC Zwart
De Real Blue NC is een prima presterende, draadloze hoofdtelefoon. Het biedt hoogwaardige draadloze koppelingen, goede noise cancelling, hij zit lekker én klinkt gewoon goed. De Real Blue NC meet beter op gebied van vervorming in het laaggebied. De Real Blue NC zelfs goed op gebied van vervorming.
Score: 8.0
iCreate Magazine:
Review Teufel Real Blue NC Zwart
Voor een uitstekende combinatie van comfort en geluid hoef je niet verder te zoeken dan de Teufel Real Blue NC koptelefoon. De noise-cancelling is de accessoire het prijskaartje waard. De batterij van de koptelefoon is sterk. Zelfs terwijl de active noise-cancelling geactiveerd is, gaat ie namelijk al 41 uur mee. Is dit uitgeschakeld, dan is de speelduur nog indrukwekkender: maar liefst 55 uur.
Score: 8.0
GadgetsDaily:
Review Teufel Real Blue NC Zwart
De Teufel Real Blue NC is een waardige opvolger en biedt veel waar voor zijn geld. De noise-cancelling past bij de prijsstelling, maar de accuduur overstijgt alle concurrentie. Met een accuduur van 41 uur met noise-canceling en 55 uur zonder, is dit een absolute topper. Qua geluid doet de Teufel Real Blue NC het gewoon goed.
Score: 9.0


Conclusie

De Teufel Real Blue NC (REAL) oogt niet alleen kwalitatief maar dat voel je ook. Het uiterlijk van de REAL ziet er heerljik strak uit en de koptelefoon wordt compleet geleverd inclusief een softcase en zelfs aan een vliegtuigstekkertje voor onderweg is gedacht. De REAL is een gesloten koptelefoons, met  gesloten oorschelpen en die kunnen na een paar uur dragen wel warm worden. De nieuwste Teufel Real Blue NC is nu ook te bedienen met touch en is Bluetooth uitgerust voor een draadloze verbinding. Mocht de accu te snel opgaan dan is het aansluiten met een kabel mogelijk. Het geluid is goed en krachtig genoeg en de noise-cancelling werkt zeer effectief aangezien de omgevingsgeluiden voldoende worden onderdrukt. Bij veel draadloze koptelefoons is de accuduur een probleem, maar de REAL heeft een hoge capaciteit batterij en regelt het stroomverbruik op intelligente wijze. Met noise-cancelling aan gaat de accu ergens tussen de 20 en 30 uur mee en zonder noise-cancelling tot wel 50 uur. Wat een feest. De Teufel Real Blue NC is binnen zijn prijsklasse simpelweg de beste koptelefoon van dit moment.

7.8
 • Noise-cancelling • Goede bouwkwaliteit & Draagcomfort • Touchbediening • Prijs
 • Beetje plastic uiterlijk
 • Teufel Real Blue NC Zwart

  Teufel Real Blue NC Zwart is onder andere te koop bij

  Logo Teufel Shop

  € 149,99

  Beschikbaar

  Laagste prijs gevonden vandaag 01:45 uur

  Logo Bol.com

  € 154,98

  Uiterlijk 5 juli in huis

  Laagste prijs gevonden vandaag 02:33 uur

  Specificaties

  Eigenschappen

  Draagcomfort Zeer goed
  Type oorkussen zachte, geventileerde en vervangbare oorkussens
  Noise cancelling

  Platform

  Computerplatform Android, Apple, Microsoft

  Geluid

  Geluidskwaliteit Zeer goed
  Ontwerp oorschelpen Gesloten
  Teufel Real Blue NC Zwart

  icon: Teufel Real Blue NC Zwart

  Laagste prijs gevonden
  vandaag 02:33 uur: vanaf € 149.99

  Populaire video voor artikel: Review Real Blue NC; Noise-cancelling met redelijk prijskaartje
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Relevante producten

  icon: Teufel Real Blue NC Blauw - te koop vanaf: 129,99

  Teufel Real Blue NC Blauw

  Teufel - Teufel heeft haar bekroonde allrounder Real Blue NC Steel Blue volledig vernieuwd. De noise canceling koptelefoon biedt nu een nog betere actieve ruisonderdrukking, moderne...

  Meerdere verkopers: vanaf € 129,99

  icon: Teufel Real Blue NC Wit - te koop vanaf: 129,99

  Teufel Real Blue NC Wit

  Teufel - Teufel heeft haar bekroonde allrounder Real Blue NC Pearl White volledig vernieuwd. De noise canceling koptelefoon biedt nu een nog betere actieve ruisonderdrukking, moderne...

  Teufel Shop: € 129,99

  icon: Teufel Real Blue NC Zwart - te koop vanaf: 149,99

  Teufel Real Blue NC Zwart

  Teufel - Teufel heeft haar bekroonde allrounder Real Blue NC volledig vernieuwd. De noise canceling koptelefoon biedt nu een nog betere actieve ruisonderdrukking, moderne bluetooth, een...

  Meerdere verkopers: vanaf € 149,99

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen