728x90: Bol Ad
Sponsored

Hoe gaat je Samsung A52 zo lang mogelijk mee?

Door - - Prijs-update: 26 mei 2024 -

Bescherm je Samsung A52

De Samsung toestellen uit de A-series zijn al jaren zeer populair, vanwege de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en de nieuwe Samsung Galaxy A52 is hier geen uitzondering op. De Galaxy A52 heeft een heerlijk design met een snel 90Hz-oledscherm en een verhoogde verversings-snelheid wat bij het gamen goed van pas komt. De A52 heeft een waterdichtheid classificatie IP67, 3,5mm-poort en stereoluidsprekers, maar ook de camera is flink verbeterd en komt met optische beeldstabilisatie. Om de nieuwe Samsung Galaxy A52 zo lang mogelijk netjes te houden adviseren we een degelijk hoesje en uiteraard een screen protector. Het toestel is dat meer dan waard.

Bescherm en bepaal je eigen stijl


Samsung Galaxy A52 hoesjes

Het is niet eenvoudig om telefoon-hoesjes te vinden die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Zie hier Samsung A52 hoesjes die er lekker uitzien en bij dagelijks gebruik beschadigingen voorkomen. We zien dat de case met ruimte voor pasjes niet alleen handig zijn bij contactloos betalen of in het openbaar vervoer maar ook flink in populariteit toenemen. De Samsung Galaxy A52 komt in twee verschillende uitvoeringen; 4G en 5G. Beide telefoons zijn even groot en de hoesjes passen dus op beide uitvoeringen van de A52.


De beste hoesjes zijn waar goed design en kwaliteit samen komen


Batterij vervangen Samsung Galaxy A52

Merk je dat jouw batterij van je Samsung Galaxy A52 snel leeg is? Valt de A52 constant uit of moet je hem de hele dag aan het stroom hangen? Mogelijk is je batterij niet goed meer en is het verstandig om de Samsung A52 batterij te vervangen. Dit kun je laten doen door de specialisten van the Phone Lab of een ander gespecialiseerd bedrijf.

Weet je niet helemaal zeker of je batterij wel of niet meer goed is en eventueel vervangen moet worden? Hieronder een paar aandachtspunten die je vertellen of je A52-batterij aan vervanging toe is.

  1. Je Galaxy telefoon valt uit rond de 20 a 30%
  2. Je Samsung A52 houdt het niet de hele dag vol zonder te laden
  3. Je telefoon valt uit bij hoge of lage temperaturen
  4. De batterij is aan het opzwellen en drukt je scherm uit het frame
  5. Je Galaxy A52 geeft zelf aan of een reparatie nodig is

Zie hier nog een paar andere handige tips voor de Samsung A52

  1. Controleer regelmatig op nieuwe beveiligingsupdate
  2. Op de Samsung support website vind je niet alleen de nieuwste beveiligingsupdates, maar ook handige tips voor je A52 zoals het opschonen van je geheugen.

Populaire video voor artikel: Hoe gaat je Samsung A52 zo lang mogelijk mee?

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen