728x90: Bol Ad
Productnieuws

ColorFabb Special filaments; een succesvolle serie printmaterialen

Door - - Prijs-update: 23 april 2024 -

Speciale Filamenten voor Sculpturen van Hout of Brons
De keuze om met zoveel mogelijk verschillende materialen te kunnen printen blijkt erg belangrijk voor vele gebruikers, geeft ColorFabb aan. Hierdoor lanceert het bedrijf in 2013 het eerste speciale filament, Woodfill. Hiermee maak je afdrukken die bijna als echt hout aandoen. Een half jaar later werd nog een uniek materiaal ontwikkeld, de Bronzefill. Een filament met echte Bronzen deeltjes in het resultaat, waardoor er prachtige 3D-modellen afgedrukt konden worden.


ColorFabb Specials

Toont met de complete succesvolle series Woodfill (houtfilament), Bronzefill (bronsfilament), Brassfill (messingfilament) en Copperfill (koperfilament) ware vakkundigheid op het gebied van speciale filamenten. Met deze filamenten bereik je onder andere een unieke metalen of houtachtige 3D-afdruk, met een indrukwekkende oppervlakte kwaliteit. Het speciale filament is een op PLA/PHA gebaseerd materiaal, dat met fijn poeder is vermengd. Daardoor is dit materiaal duidelijk zwaarder dan een regulier PLA-filament. 3D-sculpturen voelen daardoor bijna als echt metaal of hout aan.

Metaalfilament kan zelfs na de 3D-print nog worden gepolijst, zodat de metalen glans zichtbaar wordt en door het FDM 3D-drukproces afzonderlijke lagen verdwijnen. De gepolijste 3D-prints met prachtige glans zijn bijzonder fraai!

Welke ColorFabb Specials zijn er?


Populaire video voor artikel: ColorFabb Special filaments; een succesvolle serie printmaterialen

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen