728x90: Bol Ad
Wasdroger review

Review Siemens WT45H207NL wasdroger

Door - - Prijs-update: 27 mei 2024 -

Siemens WT45H207NL review

De Siemens WT45H207NL iQ300 iSensoric warmtepompdroger biedt je een zeer efficiënte droging met energielabel A++. Door efficiënt om te gaan met energie wordt dit hoge energielabel behaald, wat het tot een duurzame keuze maakt voor bewuste energieverbruikers. De droger beschikt over slimme sensoren die je droogtrommel nauwlettend in de gaten houden, zodat de was gelijkmatig en gecontroleerd wordt gedroogd. De temperatuursensoren beschermen tegen oververhitting en de vochtsensoren meten de vochtigheid van de stoffen, waardoor je nooit langer droogt dan nodig is. Dit is goed voor zowel je kleding als het energieverbruik of bekijk ook ons artikel wat gaat over review Samsung DV90T8240SH wasdroger en meer over dit onderwerp review Samsung Bespoke Dv90bb5245abs2 wasdroger (5000-serie).

Met het superKort 40 droogprogramma is je wasgoed binnen 40 minuten droog. Het programma beschikt over optimale temperatuurregeling en een speciale afkoelfase, zodat je wasgoed sneller droog is, maar toch zorgvuldig wordt behandeld. Daarnaast beschikt de droger over een zacht droogprogramma voor outdoorkleding. Dit programma draait op een constante lage temperatuur, waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten om je kleding optimaal te drogen. Dit is vooral belangrijk bij outdoorkleding, omdat gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen bijzonder hittegevoelig zijn. Verwijderen van pluis uit het filter wordt een stuk eenvoudiger met het easyClean filter, wat zorgt voor een energiezuinig droogproces en het verlengt de levensduur van de wasdroger. De droogtrommel beschikt over ledverlichting, die aan gaat zodra je de deur opent of sluit, maar ook als het droogprogramma start. De verlichting gaat automatisch uit om energie te besparen. Het unieke softDry trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was voorzichtig en efficiënt. Dankzij de nieuwe trommelopbouw glijdt het wasgoed moeiteloos door de trommel voor een perfect resultaat. Bekijk ook ons artikel beste droger waarin we de top 10 wasdrogers op een rijtje zetten.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Kieskeurig:
Review Siemens WT45H207NL
Wat al meteen op viel bij de installatie dat er geen buis naar buiten hoeft en het is ook niet nodig om de droger aan te sluiten op een afvoer/ dit kan wel. Dus ideaal met het plaatsen alleen een stopcontact is nood zakelijk een groot voordeel. Over de droger zelf het was even wennen om er mee om te gaan, maar toen we dat onder de knie hadden is het een perfecte droger.
Score: 8.2
Expert:
Review Siemens WT45H207NL
Deze droger werkt eigenlijk boven mij verwachting. Waar we onze vorige droger nog een keer aan moesten zetten omdat de was toch nog niet geheel droog was of omdat het antipluis bakje vol zat, voordat de was überhaupt droog was, is bij deze warmtepompdroger de was goed droog. De trommel heeft een grote inhoud wat fijn is voor beddengoed en handdoeken.
Score: 9.4
BCC:
Review Siemens WT45H207NL
Energiezuinige droger die ook nog eens goed is voor je kleren. Met 8 kg laadruimte ook groot genoeg. Diverse programma's waar je uit kan kiezen. Het outdoor programma gebruik ik in deze maanden voor de sportkleding. Omdat ik de was anders niet droog krijg. Met deze optie en energiezuinige droger kan dat goed.
Score: 9.2
Consumentenbond:
Review Siemens WT45H207NL
De Siemens WT45H207NL is een warmtepompdroger met een capaciteit van 8kg en een energielabel A++. Kledingstukken zijn na afloop bijna even droog. De was is zeer goed droog zodra het programma klaar is. Vullen en legen van de trommel gaat makkelijk. Deur draait naar rechts en is niet aanpasbaar.
Score: 6.9


Conclusie

We kunnen concluderen dat de Siemens WT45H207NL wasdroger een uitstekende keuze is. Het wasgoed is in één keer goed droog. De grote trommel is erg handig voor het drogen van beddengoed en handdoeken. Het antipluis filter werkt prima en is gemakkelijk te reinigen. Bovendien heeft deze droger genoeg keuze als het gaat om droogprogramma's, van handdoeken tot outdoor kleding. Het lampje in de trommel is een handige toevoeging en de antikreukfunctie werkt ook prima.

Hoewel het waar is dat deze warmtepompdroger er langer over doet dan een condensdroger, is het energieverbruik van deze droger een stuk lager en dat is belangrijk voor het milieu en de portemonnee. Er is ook een sneller programma als je minder tijd hebt om op je was te wachten. De keuze tussen condensopvangbak of directe waterafvoer met een slang maakt het mogelijk om deze droger overal te plaatsen.

De bediening is eenvoudig en de touch screen toetsen zijn erg handig. Het design van deze droger is mooi en de trommel is ruim en handig verlicht. Kortom, als je op zoek bent naar een energiezuinige en gebruiksvriendelijke wasdroger met veel programma's, dan is de Siemens WT45H207NL wasdroger zeker een goede keuze.

8.4
 • Energiezuinig • Trommelverlichting • Makkelijk aan te sluiten • Hoeveelheid programma's
 • Drogen kan langer duren
 • Siemens WT45H207NL

  Siemens WT45H207NL is onder andere te koop bij

  Logo Bol.com

  € 648,-

  Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

  Laagste prijs gevonden op zo. 26 mei 22:30 uur

  Logo Expert

  € 649,-

  1-2 werkdagen

  Laagste prijs gevonden op zo. 26 mei 23:06 uur

  Logo EP

  € 649,-

  Levertijd 1-3 werkdagen

  Laagste prijs gevonden op zo. 26 mei 23:06 uur

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg)8
  Geluidsniveau (Decibel (dB))65
  Siemens WT45H207NL

  icon: Siemens WT45H207NL

  Laagste prijs gevonden
  zondag 26 mei 23:06 uur: vanaf € 648.00

  Populaire video voor artikel: Review Siemens WT45H207NL wasdroger
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen