728x90: Bol Ad
Lego review

Review Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset met geluidseffecten

Door - - Prijs-update: 23 juli 2024 -

Laat je kind kennismaken met de spannende wereld van treinen, met de Duplo 10507 mijn eerste treinset. Bouw de kleurige stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, station met kaartloket, brandstofpomp en sein. Met allerlei Duplo stenen en meer dan 55 centimeter rails is dit de perfecte set voor jonge bouwers, waar urenlang creatief mee kan worden gespeeld. Bekijk ook onze Lego Duplo kopen overzicht met daarin de nieuwste Lego Duplo of bekijk ook ons artikel wat gaat over review Lego Ninjago 70588 Titanium Ninja Tumbler (TNT) van Zane en meer over dit onderwerp review Lego Ninjago 70625 Samoerai VXL met snelvuurgeschut.

Inclusief stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, 2 mini-figuren, een station met kaartloket en klok, brandstofpomp, sein, Duplo stenen en een heleboel rails. Koop kaartjes aan het loket. Laat de figuren instappen en de stoomtrein vertrekken! Vul de trein met brandstof en zet hem in beweging! De rails zijn niet geleidend en kunnen niet worden gecombineerd met Lego 9V treinbanen en alleen voor gebruik met Duplo treinen.

Duplo stenen vormen de ideale introductie tot de wereld van Lego bouwspeelgoed. De vrolijk gekleurde stenen zijn twee keer zo groot als gewone Lego stenen: perfect voor jonge kinderen met kleine handjes en grote plannen. Met Duplo stenen kunnen leerprocessen spelenderwijs worden gestimuleerd. Met zoveel manieren om plezier te beleven, kunnen kinderen blijven bouwen, creëren en zichzelf ontwikkelen. Duplo stenen kunnen worden gecombineerd met Lego stenen en blijven dus bruikbaar, ook nadat de stap naar 'volwassen' Lego sets is gemaakt. Duplo producten zijn speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, die er veilig en leuk mee kunnen spelen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fonq:
Review Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset
Ons zoontje van 2,5 is erg blij met zijn duplo treinset. Hij moest nog wel even eraan wennen dat het treintje uit zichzelf rijd, maar toen hij eenmaal doorhad dat hij het met een knopje kon aan en uitzetten kon hij er niet meer vanaf blijven. Erg leuk voor hun ontwikkeling!
Score: 9.0
Blokker:
Review Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset
Deze trein is een mooie aanvulling op de goederentrein. Nu kunnen we een nog grotere baan maken. Duplo blijft altijd mooi speelgoed. Prachtig speelgoed.Je kunt het uitbreiden zoveel je maar wilt.
Score: 9.0
Wehkamp:
Review Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset
Onze zoontjes van 3 en 4 jaar zijn superblij met hun treinset van Lego Duplo. De rails kunnen ze gemakkelijk zelf in elkaar zetten. Het bouwen van o.a. het station gaat ook prima. En ja, de trein met wagons en de brandstofpomp met geluid vinden ze helemaal geweldig. Hier zijn ze praktisch de hele middag wel zoet mee. Het is ook goed en degelijk materiaal, kan tegen een stootje. Van harte aanbevolen dus!
Score: 8.6
Bol.com:
Review Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset
Het is een leuke set, met extra's. Om een leuke baan te maken icm met de wissels heb je net wat meer gewone spoordelen nodig. Dus als je deze aanschaft zou ik adviseren om er nog wat spoor bij te kopen. Zelfs de "grotere" kinderen vinden de trein leuk!
Score: 8.0
Intertoys:
Review Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset
Duplo is altijd goed van kwaliteit en deze trein rijdt en maakt ook nog eens geluid, zoontje van 3 vind hem geweldig. Zeker het tankgeluid en tankstation vind hij leuk. Een echte aanrader voor kinderen die nog te jong zijn voor een elektrische trein en zelf alles willen bouwen en vastpakken.
Score: 8.8
Lego:
Review Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset
This was bought for our toddler who is almost 2 years old. He had various DUPLO toys before and didn't have much interest in them, frankly. He likes destroying but can't build yet. This train was a huge success with him! He loves trains, cars and planes, and the fact that this train can move and make sounds completely mesmerised him :)
Score: 9.3
Brickset:
Review Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset
Being a fan of Lego trains (in particular 12V) I just had to buy my daughter a Duplo train. Being little under two years maybe a bit to early, but sha manages really well with some help which is allot of fun. Super simple instructions, but some stepwise instructions are included. I love the classic look of the steam locomotive and the sound.
Score: 8.3


Conclusie

Duplo is een leuke set om mee te starten, de grotere bouwstenen zorgen voor bouw- en speelplezier voor de kleinere kinderen. De primaire kleuren van Duplo vinden ze erg mooi! Treinen zijn vaak favoriet bij veel jongentjes en valt meestal wel in de smaak. Deze set maakt ook nog eens geluid en rijdt echt. De Duplo set is uit te breiden en er zijn extra rails te koop. Voor meer en langer speelplezier wordt een uitbreiding, van rails en extra passagiers, wel aanbevolen.

8.7
 • Echt geluid • Elektrisch • Duurzaam • Kwaliteit
 • Aantal rails
 • Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset

  Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset is onder andere te koop bij

  Logo De Grote Speelgoedwinkel

  € 44,99

  Tijdelijk uitverkocht

  Laagste prijs gevonden vandaag 02:51 uur

  Specificaties

  Speelset

  Fabrikantcode 10507
  Adviesleeftijd 2-5

  Kenmerken

  Aantal minifiguren 2
  Aantal onderdelen 52
  Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset

  icon: Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset

  Populaire video voor artikel: Review Lego Duplo 10507 Mijn eerste treinset met geluidseffecten
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen