728x90: Bol Ad
Review koffiemachine

Review Philips Daily HD7462 koffiezetapparaat

Door - - Prijs-update: 24 juli 2024 -

Philips HD7462 review

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar koffiezetapparaat om van heerlijke koffie te genieten, dan is het Philips Daily HD7462/20 koffiezetapparaat een hele goed keuze. Dankzij het circulatiepijpje midden in de kan heeft elke kop koffie een gelijk aroma. Het pijpje verdeelt de smaak goed door de koffie te laten ronddraaien in de kan, waardoor je een perfecte kop koffie kunt zetten. Het afneembare waterreservoir vul je eenvoudig bij onder de kraan. Wil je in één keer 10 koppen koffie zetten? Dan vul je het waterreservoir tot aan de 10-kopsaanduiding. Zo weet je zeker dat je genoeg koffie zet voor je visite of bekijk ook ons artikel wat gaat over review Philips Senseo Select CSA250 koffiemachine en meer over dit onderwerp review De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B koffiemachine.

Het Philips Daily HD7462/20 koffiezetapparaat is compact, zodat je het makkelijk kunt opbergen. Het apparaat is goed voor 10-15 koppen koffie en het duurt ongeveer 10 minuten voordat de koffie gezet is. Het apparaat heeft ook een druppelstop, zodat je een kopje koffie kunt schenken voordat de koffie volledig is gezet.

Dit koffiezetapparaat heeft veel handige functies, zoals een warmhoudplaat die de koffie 40 minuten langer warm houdt en een innovatieve waterniveau-indicator waarmee je kunt zien hoeveel kopjes je al in het waterreservoir hebt gevuld. Het apparaat heeft een aan-uitknop (LED) die aangeeft wanneer het Philips koffiezetapparaat is ingeschakeld en vaatwasmachinebestendige onderdelen. Bovendien heeft het een automatische uitschakeling om energie te besparen als je vergeet het apparaat uit te zetten.

Als je op zoek bent naar een compact en betrouwbaar koffiezetapparaat dat heerlijke koffie zet, dan is het Philips Daily HD7462/20 koffiezetapparaat een uitstekende keuze. Met de vele handige functies en specificaties, waaronder de druppelstop en warmhoudplaat, geniet je elke keer van een perfecte kop koffie. Onze experts geven inzicht in ons top 10 koffiemachine artikel waarin we de beste koffiezetapparaten extra hebben uitgelicht.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Philips:
Review Philips Daily HD7462/20 Zilver
Het grootste nadeel van dit apparaat: In 3 van de 4 gebruiksmomenten klapte het filterzakje om, waardoor er prut in de koffie of verstopping in het apparaat plaats vond. Er zit een kleine indicator bij het waterreservoir waar je kunt zien hoeveel water er in zit. Bij het sluiten van de klep draait de heetwatertoevoer vanzelf boven het koffiefilter.
Score: 5.2
Kieskeurig:
Review Philips Daily HD7462/20 Zilver
Geen super ding, als je het maximale aantal kopjes wil, loopt het water over de filter(drab in je kop). De condens na het koffie maken blijft bovenin hangen en vormt water. In het begin klapte het filter geregeld in. De maat aanduiding op de pot is slecht leesbaar. Water druppelt door als je kan weggehaald.
Score: 5.0
Coolblue:
Review Philips Daily HD7462/20 Zilver
Fijn apparaat, zonder de veel poespas. De druppelstop werkt niet. Als je halverwege de kan eronderuit haalt, loopt het filter leeg op de warmhoudplaat. Had toch beter een iets degelijker apparaat kunnen kiezen. De filter moet uiterst correct zitten, anders gaat het water tussen filter en filterhouder door en wordt het een puinhoop.
Score: 8.4
Consumentenbond:
Review Philips Daily HD7462/20 Zilver
Consumentenbond Beste uit de Test - Consumentenbond Beste Koop. Voordelen: Koffie is goed op temperatuur. Maakt weinig geluid tijdens het koffiezetten. Verbruikt relatief weinig energie. Als je het deksel van het waterreservoir optilt tijdens het zetten, stopt de machine. Weinig verlies van water tijdens het koffiezetten. Nadelen: Ontkalken is lastig (of wordt niet vermeld in de handleiding).
Score: 7.9
Bol.com:
Review Philips Daily HD7462/20 Zilver
Dit koffieapparaat maakt erg lekkere koffie en ik vind ook dat de koffie best goed warm blijft in de kan. Je kunt de rest van de koffie nog ruim een uur later inschenken en dan is hij nog steeds warm. Wat mij tegenvalt, is dat je niet van de buitenkant kunt zien hoeveel water in het reservoir zit.
Score: 7.4


Conclusie

Als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat dat lekkere koffie zet, dan is de Philips Daily HD7462 zeker een optie om te overwegen. Het apparaat zet koffie op de juiste temperatuur en is bovendien redelijk stil tijdens het koffiezetten. Er zijn echter ook een paar nadelen aan het apparaat. Zo kun je van buitenaf niet zien hoeveel water er in het reservoir zit, wat onhandig kan zijn. Ook is het niet meteen duidelijk welke maat filters je nodig hebt. Daarnaast kan de bouwkwaliteit beter, want 3 van de 4 keren klapte het filterzakje om, wat resulteerde in prut in de koffie of verstopping in het apparaat.

Hoewel ontkalken van het apparaat lastig kan zijn en niet wordt vermeld in de handleiding, blijft de Philips Daily HD7462 een goede keuze vanwege de kwaliteit van de koffie en de snelheid waarmee het apparaat de koffie zet. Als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat zonder al te veel poespas, dan is dit apparaat een goede optie.

6.8
 • Kwaliteit koffie • Prijs-prijs-/kwaliteitverhouding • Snelheid
 • Waterpeil in reservoir niet zichtbaar • Niet duidelijk welke maat filters nodig zijn • Bouwkwaliteit
 • Philips Daily HD7462/20 Zilver

  Philips Daily HD7462/20 Zilver is onder andere te koop bij

  Logo Expert

  € 44,95

  Voor 17:45 besteld, volgende werkdag in huis

  Laagste prijs gevonden vandaag 01:24 uur

  Logo Bol.com

  € 44,99

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Laagste prijs gevonden vandaag 01:30 uur

  Logo Media Markt

  € 44,99

  Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Laagste prijs gevonden vandaag 01:31 uur

  Specificaties

  Algemeen

  Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test, Beste Koop

  Fysieke kenmerken

  Vermogen (watt)1000

  Koffie

  Soorten koffie Koffie
  Philips Daily HD7462/20 Zilver

  icon: Philips Daily HD7462/20 Zilver

  Laagste prijs gevonden
  vandaag 01:32 uur: vanaf € 44.95

  Populaire video voor artikel: Review Philips Daily HD7462 koffiezetapparaat
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Relevante producten

  icon: Philips Daily HD7461/20 - te koop vanaf: 37,99

  Philips Daily HD7461/20

  Philips - Consumentenbond Beste Koop - Met de Philips Daily HD7461/20 zet je heerlijke verse koffie. De aroma twister circuleert de koffie voor een optimale smaak en consistente aroma. Met...

  Meerdere verkopers: vanaf € 37,99

  icon: Philips Daily HD7462/20 Zilver - te koop vanaf: 44,95

  Philips Daily HD7462/20 Zilver

  Philips - Consumentenbond Beste uit de Test - Consumentenbond Beste Koop - Iedere kop koffie die je met de Philips HD7462/20 Daily zet heeft een gelijk aroma, dankzij het circulatie pijpje...

  Meerdere verkopers: vanaf € 44,95

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen